Fra caféen i Det Gamle Købmandshus kan der bestilles frokost sandwiches, både to-go og til levering til eleverne på Buerup Skole.
Alle sandwiches bliver lavet på caféens hjemmebagte grovboller, hvor der udover hørfrø og solsikkekerner også indgår mask fra bryggeriet, der giver et tilskud af både fiber og protein.

Sandwiches bliver smurt med hjemmelavet mayonnaise, lavet på friske lokale æg fra fritgående høns og blade af årstidens salat.

Udvalget af sandwiches vil ændre sig over tid, men det aktuelle udvalg kan altid ses her.

Bestilling

Sandwiches kan bestilles enten ved at sende betaling via MobilePay til Caféen på 42556652 (den skal gerne sige “Det Gamle Købmandshus”), eller ved at komme op i caféen om morgenen mellem 7:30 og 9.

Når der bestilles via MobilePay, så skriv om den er to-go eller hvilken elev på Buerup Skole der skal modtage sandwich’en.

Vi begynder at smøre to-go sandwiches kl 7 og sandwiches til levering på Buerup Skole begynder vi at lave når caféen lukker for morgenåbent kl 9, så bestilling via MobilePay kan i hvert fald ske frem til dér.

Alle bestilte sandwiches leveres til Bureup skole inden kl. 11, så de er der før børnene skal spise frokost.

Sandwich menu

Ost og skinke

Sandwich med salat, landskinke, havarti ost, fersk agurk og tomat, på husets saftige grovbolle med mask, hørfrø og solsikkekerner, smurt med hjemmelavet mayonnaise

20,-

Leverpostej

Sandwich med salat, leverpostej og fersk agurk, på husets saftige grovbolle med mask, hørfrø og solsikkekerner, smurt med hjemmelavet mayonnaise.

20,-

Æg og tomat

Sandwich med salat, tomat, æg og karse, på husets saftige grovbolle med mask, hørfrø og solsikkekerner, smurt med hjemmelavet mayonnaise.

20,-

Frikadelle

Sandwich med salat, hjemmelavede frikadeller, remoulade og ristede løg, på husets saftige grovbolle med mask, hørfrø og solsikkekerner, smurt med hjemmelavet mayonnaise.

25,-

Kylling og bacon

Sandwich med salat, grillet kyllingebryst, stegt bacon og tomat, på husets saftige grovbolle med mask, hørfrø og solsikkekerner, smurt med hjemmelavet mayonnaise.

25,-