Almindelig filterkaffe

Den helt almindelige filterkaffe, men med husets egen særlige kaffeblanding.

Café Creme

Kaffe af friskmalede hele bønner lavet på espressomaskine, hvilket giver et tykt cremet lag af opskummede kaffeolier på kaffen, en fyldig og cremet kaffenydelse.
Der kan tilsættes kold mælk, varm mælk eller mælkeskum efter ønske.

Americano

Opstod under 2. verdenskrig i Italien, hvor de Amerikanske soldater ikke kunne tåle den stærke Italienske kaffe og er en espresso tilsat kogende vand.

Cappucchino

En Italiensk kaffedrik der består af espresso og mælkeskum, en meget cremet og lækker kaffedrik.

Caffe Latte

En anden Italiensk kaffedrik der består af espresso og dampet mælk, med en lag mælkeskum på toppen.

Café au lait

Den franske pendant til caffe latte, men er baseret på filterkaffe og varm mælk.

Cortado

En Spansk kaffespecialitet, der består af halvt af hver espresso og dampet mælk.

Espresso

Den kendte Italienske kaffeshot, der består af ca. 4cl kaffe i en lille kop, hvor kaffen males fint og brygges under højt tryk, så selve essensen af kaffen serveres i en lille men meget intens kaffeoplevelse.

Doppio

Doppio er Italiensk for “Dobbel” og er reelt en dobbelt espresso, men brygget i ét bryg med den dobbelte mængde bønner og dobbelt så meget vand.

Lungo

Er en sort kop kaffe og betyder “Lang” på Italiensk, så en “lang” espresso hvor vandet en i kontakt med kaffebønnerne i længere tid end en espresso og derved også trækker mere bitterhed ud af kaffebønnerne. Der bruges så også mere vand end til en espresso, så kaffen bliver lidt tyndere end en espresso men også en del mere bitter.

Latte Macchiato

Er en espresso tilsat lige dele varm mælk og mælkeskum, der kendetegnes ved at indholdet i glasset er delt i 3 lag, hvor der er varm mælk i bunden med kaffe ovenpå og mælkeskum på toppen.

Espresso Macchiato

En espresso med en smule mælkeskum på toppen. Macchiato betyder “plettet” på Italiensk og bunder i at man “pletter” kaffen med lidt mælkeskum, skummet har den egenskab at det holder bedre på varmen.

Mochacchino

Eller en Caffe Mocha, er egentlig baseret på en caffe latte, men hos os er det en cappucchino med tilsat kakao.

Iskaffe

Dejlig kølig kaffefristelse med masser af is, en dobbelt espresso, sødmælk og karamelsirup.